Erhvervslån

Erhvervslån er meget udbredt blandt landets virksomheder, der har brug for likviditet eller penge til at investere.

Der er mange fordele ved at lave et erhvervslån. Man får større økonomisk råderum, hvilket giver virksomheden muligheden for at træffe de rigtige beslutninger, uden at gå på kompromis. Det kan ligeledes åbne op for, at I kan foretage investeringer i nye aktiviteter eller projekter.

Det er bare ikke altid nemt at finde den rette udbyder, eller at få godkendt sin ansøgning. Vi ser derfor nærmere på mulighederne her.

 

Hvem tilbyder erhvervslån?

Der er rigtig mange udbydere af erhvervslån og langt de fleste af dem er banker. Mange af låneudbyderne online gør mest i privatlån og kan derfor ikke hjælpe dig som virksomhed.

Er du i tvivl om hvor du skal starte din søgning, så kan du få et overblik nedenfor. Her har vi lavet en god oversigt over mange af de førende udbydere af erhvervslån på markedet.

Du vil bemærke det primært er banker og de vil helt klart kunne tilbyde dig de bedste vilkår og renter.

Oversigt

  • FIH Erhvervsbank
  • Danske Bank
  • Nordea
  • Faaborg Finans
  • Jyske Finans
  • Basisbank.dk
  • Nykredit Erhverv
  • Santander Bank

Online udbyderen Santander Bank er medtaget som en af de få fra nettet. De har nemlig et fornuftigt renteniveau og så kan de låne dig op til 350.000 kroner. Det er gratis og uforpligtende at ansøge hos dem.

Så de kan være et brugbart alternativ, hvis banken siger nej.

 

Seneste nyt

Det har været svært at lave et lån som virksomhed i snart mange år, specielt under finanskrisen, hvor det var meget op ad bakke. Bankerne var meget strenge i deres krav, der gjorde det nærmest umuligt.

På det seneste er det blevet nemmere at få adgang til diverse banker. Flere og flere banker satser på en lokal tilstedeværelse, hvor man vil være i stand til at håndtere erhvervskunder på bedste vis.

Bedste eksempel er Danske Bank, der i efteråret 2013 har øget antallet af kreditfolk i de lokale afdelinger. Har du haft svært ved samarbejdet med din bank, kan der derfor være bedre muligheder forude.