Forbrugslån

Forbrugslån er en af de mest udbredte låneformer på markedet. Det er en lånetype der appellerer til rigtig mange danskere, da vi elsker at bruge penge. Det har aldrig været nemmere og mere ligetil at ansøge online.

Du kan gratis og uforpligtende søge hos udbyderne online, for at finde det bedste forbrugslån uden sikkerhed. Ingen stiller spørgsmål til formålet og det eneste du skal kunne fremvise er lønsedler og årsopgørelser. Ansøg nemt og hurtigt via vores oversigt.

Forbrugslån oversigt

 

Forbrugslån uden sikkerhed

Der er ingen tvivl om at forbrugslån uden sikkerhed, er udbredt og populære hos mange danskere. Du kan efterhånde søge alt fra 100 kroner til 350.000 online. Valget er dit og det er dejligt ligetil, at komme i gang på nettet.

Uanset hvem du ansøger hos, vil det være at typen forbrugslån uden sikkerhed. Ingen udbydere kræver sikkerhed bag, så alt du skal kunne fremvise er årsopgørelse og de 3 seneste lønsedler. Vi kan derfor kun anbefale at du har dem klar, inden du går i gang med at søge.

Du bør samtidig ansøge hos mindst 2-3 udbydere, for at finde den billigste løsning. Det kan du aldrig vide på forhånd, da deres renter kun er vejledende.

Se hvordan du finder det billigste forbrugslån her.

Forbrugslån online og i banken

Den store forskel på at lave et forbrugslån på nettet kontra i banken, er besværet. På nettet kan du med en enkel låneansøgning være i gang, mens du har sværere vilkår i banken. Om det er en ulempe eller ej, kan man altid diskutere. Det gør i hvert fald, at du er sikker på at lave velovervejede beslutninger og ikke en impulsiv beslutning på 5 minutter.

På Internettet har du generelt mulighed for at låne op til 350.000 kr., mens der ikke er fastsat konkrete rammer i bankerne. Du skal dog ikke forvente, at du kan ansøge om højere lånebeløb, da de er mere strikse med formålet og ikke mindst din privatøkonomi. Det er derfor de seneste mange år har vist, at flere vælger at udnytte mulighederne online.

Lån til forbrugsfesten

Mange eksperter har benævnt den seneste periode for en forbrugsfest. En periode hvor vi som danskere havde mere travlt med at låne penge, frem for at holde styr på privatøkonomien.

Det var en af årsagerne til at Finanskrisen har ramt så mange danskere rigtige hårdt. Man kan nemlig lave forbrugslån til rigtig mange formål, at mulighederne næsten står i kø.

For at give dig et indtryk af de mange muligheder, har vi nævnt en række af de mest almindelige:

 • Nyt køkken
 • Udbygning og renovation
 • Tøj, smykker og selvforkælelse
 • Elektronik – TV, computere mm.
 • Rejser og sommerferier
 • Knallert, campingvogn og lign.

Alt i alt, er det nærmest kun fantasien der sætter grænserne.

Populære lånebeløb

Der er mange populære lånebeløb, når der skal søges penge online og vi har samlet en række af de mest udbredte lige her:

 • 5.000
 • 10.000
 • 25.000
 • 50.000
 • 100.000
 • 150.000
 • 200.000

Hvad du bør vælge er helt op til dig selv og skal ikke afhænge hvad andre gør. Du ved kun selv hvad dit eksakte pengebehov er og det bør være dit udgangspunkt når du ansøger online.

Vi har mange brugbare oversigter på hjemmesiden, der bidrager til at give dig et overblik og kendskab til, hvad hver især tilbyder. Er du på udkig efter et stort pengebeløb, kan du se mere via siderne om forbrugslån på 150.000 og forbrugslån på 200.000.

I alle oversigter finder du nyttige informationer om renteniveauer, ansøgerkrav, svartider, udbetalingstider, oprettelsesgebyrer og meget mere. På den baggrund kan du tage en velinformeret beslutning som forbruger.

Det mener Invalescoinvest

Forbrugslån er en god mulighed for dig, men sørg for at din økonomi kan bære det og ansøg ikke om mere end du har strengt behov for. Du kan altid indhente tilbud helt uforpligtende, men sov på det inden du underskriver aftalen.

Og husk at vælge en månedlig ydelse, der er til at betale og som passer til din privatøkonomiske situation.

Video