Kontakt

Har du spørgsmål, kommentarer eller lignende, er du altid velkommen til at henvende dig. Du kan komme i kontakt med Invalescoinvest.dk ved at udfylde nedenstående kontaktformular.

Eller ved at sende os en e-mail på info (a) invalescoinvest.dk. Vi vil forsøge at besvare alle henvendelser i løbet af 24 timer.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

 

Sådan fungerer vores hjemmeside

Invalescoinvest.dk er en hjemmeside som bliver drevet via kommission fra de långivere du udfylder en ansøgning hos. Det er en forudsætning for at vi kan holde siden kørende og forbedre den løbende. Når det er sagt, er vi ikke afhængige af eller involveret i nogle af de forskellige låneselskaber, vist på hjemmesiden.

Vi har lavet en lang række oversigter, for at gøre det overskueligt og enkelt at se, hvad hvert selskab indebærer. Dels af låneforhold, svartider, krav og andet relevant. Du må dog ikke opfatte oversigterne som fuldt dækkende, da vi kun fremviser et udpluk af online udbyderne. Disse selskaber vil derfor ikke være dine eneste muligheder som forbruger.

Vi håber du har fået indblik i hvordan vores hjemmeside fungerer og er drevet. Ellers kan du altid kontakte os via formularen på denne side.