Kontantlån

Et kontantlån er din mulighed for hurtigt at få penge på kontoen. De er ikke forbundet med krav om sikkerhed, men er derimod rigtig nemme at ansøge om på nettet.

Krav ved et kontantlån

Der er ikke strenge lånekrav til dig, hvis du ønsker at lave et kontantlån. Hos de fleste udbydere er det blot følgende krav du skal kunne opfylde:

  • Være myndig
  • Bosiddende i Danmark
  • Ikke i RKI
  • Fast arbejde/efterløn og en vis husstandsindkomst

Kan du nikke ja til de fire punkter, har du gode chancer for at kunne låne kontanter hos udbydere på Internettet. Du kan ansøge om op til 350.000 kr. i kontanter, men hvor mange penge du reelt kan låne, afhænger meget af dine privatøkonomiske forhold.

Hvis du skal lave et lån uden sikkerhed på 50.000 eller 300.000 kr. skal du typisk have en god indtægt og ingen nævneværdig gæld. Din angivne indkomst skal dokumenteres med årsopgørelse og de seneste lønsedler.

Brug for penge?

Hvis du har brug for penge, har dit pengebehov en væsentlig indflydelse på hvem du bør ansøge hos. Det er derfor at Invalescoinvest.dk både har lavet en kviklån oversigt (små beløb) forbrugslån oversigt (større beløb).

Besøg en af oversigterne for at komme i gang med ansøgningsprocessen og husk nu det er helt gratis og uforpligtende at søge.

 

Kontantlån på nettet eller i banken?

Det er ikke kun på nettet, at du har mulighed for at lave et kontantlån. Du kan ligeledes gå i banken, for at låne kontanter, omend deres krav er markant højere.

Det store spørgsmål er, hvor det er bedste at ansøge for dig som kunde. Svaret er umuligt at bevare uden at kende dine forhold, men vi vil gerne give dig et indblik i fordele og ulemper ved nettet:

+ Nemmere, hurtigere og bedre chancer for godkendelse

– Ofte dyrere at låne penge online