Kviklån

Kviklån er en lånetype der er hurtigt og nemt at lave. Det er blevet en udbredt betegnelse for de lån uden sikkerhed du kan søge på nettet, på beløb op til 6.000 kroner. Du kan få svar inden for 2 minutter og have pengene på kontoen dagen efter. Husk at være opmærksom på de gratis tilbud for nye kunder.

Du kan nemlig låne 3.000 – 4.000 kroner helt gratis, som ny kunde hos Lendon, Vivus (kredit) og Netcredit. Perfekt hvis du kun har et mindre pengebehov. Start ansøgningen med det samme og find ud af hvem der kan hjælpe dig. Du kan nemt komme i gang via vores kviklån oversigt.

Kviklån oversigt

Bemærk at hos Vivus får du nu en kassekredit, mens deres forhenhæverende løsning var et kviklån. Deres rentefrie kredit løber i 30 dage. 

Gratis / billige kviklån online

Få svar her og nu

Når du søger på nettet, kan du vitterligt lave kviklån her og nu. Som det fremgå i vores oversigt, er svartiden nemlig på 15 sekunder til 2 minutter. Du kan altså hurtigt få afklaret, hvem der kan hjælpe dig af med dine pengeproblemer.

Vælger du at søge hos udbyderne i vores oversigt, har du mulighed for at optage gratis kviklån online som førstegangskunde. Et helt unikt tilbud for dig, der mangler penge i 15-30 dage. Er du eksisterende kunde, bør du altid indhente flere tilbud, for at finde den laveste ÅOP.

Kviklån vs. SMS lån

Der er ikke helt enighed om, hvor vidt et kviklån er det samme som et SMS lån. Det er i høj grad en smagssag, men tendensen de seneste år er tydelig. Du kan nu ansøge fra alle dine mobile enheder. Din smartphone, iPad eller computer og det har i høj grad overflødiggjort muligheden for at gøre det via en SMS. Det andet er jo langt nemmere og mere overskueligt.

Så snart det er beløb på 5.000 kr. eller under, vil disse typer helt sikkert gå ind under betegnelsen kviklån. Dermed ikke sagt, at du ikke har mulighed for at søge om højere beløb, men så skal du gå til vores side om forbrugslån.

Tilbydes af mange udbydere

Der er rigtig mange udbydere, der kan hjælpe dig med et kviklån. Du vil opleve at online markedet deler sig i to grene. Dem der tilbyder dig små beløb fra 100 – 5.000 kroner. Det er dem du kan søge hos i oversigten. Og så de udbydere med minimumsbeløb fra 5.000 og helt op til 350.000 kr.

Du har altså fået mange gode valgmuligheder som forbruger og du kan nemt sammenligne firmaernes forhold, krav og renter i oversigten. Det betyder samtidig at du har fornuftige muligheder for godkendelse. Specielt hvis du vælger at ansøge hos flere firmaer på samme tid.

Det giver dig nemlig større chancer for godkendelse og for at modtage et attraktive lånetilbud retur.

Skab dig et overblik inden ansøgning

En af de største fejl mange laver, er ikke at skabe sig et overblik over markedet, inden man ansøger. Det er en stor fejl, for hvordan ved du ellers om du laver det bedste lån eller de rigtige steder?

Svaret er simpelt; det ved du ikke! Invalescoinvest anbefaler derfor at du besøger sider som Mkom.dk, der skaber klarhed over DINE muligheder.

Vi har alle hver vores krav og ønsker som forbrugere. Lånemulighederne afhænger meget af din alder og hvilket beløb du efterspørger. På Mkom kan du se præcis hvilke udbydere, der kan hjælpe dig, alt efter din alder og ønskede pengebeløb.

Invalescoinvest er derfor trygge ved at henvise dig til deres service, da det vil være en rigtig god start på din ansøgningsproces.