Lån 120.000

Skal du investere i en ny virksomhed, købe ny bil eller renovere huset? Så kan du hurtigt få brug for at låne penge. Med et online forbrugslån er det både nemt, hurtigt og selvfølgelig helt sikkert. Og det behøver ikke være nogen dyr løsning, hvis du gør det rigtige forarbejde. Du kan låne 120.000 kr. til lige det du har behov for – og til en rigtig fordelagtig rente.

Sammenlign lån på 120.000

For at finde det billigste lån på 120.000 kr er det nødvendigt at sammenligne de forskellige muligheder, som findes på markedet. Således kan du først og fremmest finde frem til de muligheder, som er relevante for dig. Det kan være i forhold til ansøgningskrav, løbetid eller andre vilkår, som er afgørende for dig. Dernæst kan du få et overblik over, hvem der kan tilbyde den laveste rente og de laveste gebyrer. Se mere her:

Det er vigtigt at pointere, at renterne og eksemplerne blot er vejledende, og at du først vil kunne se din “personlige” rente, når du modtager dit uforpligtende tilbud. Din rente afhænger nemlig af din kreditvurdering, som udbyderen foretager, når du har ansøgt.

Herunder har vi lavet en liste over de selskaber, som tilbyder online forbrugslån på 120.000 kr. På den måde skal du ikke selv undersøge markedet, og det sparer dig både tid og energi i processen. Brug oversigten til at få overblik og sammenligne de forskellige selskaber, så du kan finde dem, du vil søge hos.

Krav når jeg skal låne 120.000

Som nævnt ovenfor, så findes der nogle såkaldte ansøgningskrav, når du skal søge om et lån på 120.000 kr. Det er nogle kriterier, som du som kunde skal opfylde for at kunne blive godkendt. Der findes nogle generelle krav, som alle selskaber på markedet gør brug af. Det gælder blandt andet, at du skal være fyldt 18 år (ofte 20 eller 23 år hos flere udbydere), og at du skal have folkeregisteradresse i Danmark. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret.

Når du skal låne 120.000 kr, så vil der som regel også være krav til din økonomi. De fleste kræver dokumentation for fast indtægt via årsopgørelse, lønsedler eller lignende. Enkelte udbydere kan kræve, at din årlige indtægt er over et vist beløb. Du kan finde flere detaljer om de specifikke ansøgningskrav hos de forskellige udbydere i oversigten og på udbydernes egne hjemmesider.

Omkostninger ved at låne 120.000

Det er selvfølgelig aldrig gratis at låne penge, og heller ikke når du optager et online forbrugslån på 120.000. Først og fremmest skal du afbetale beløbet plus renter. Renten varierer fra udbyder til udbyder, og din specifikke rente vil desuden afhænge af din kreditvurdering, som nævnt ovenfor. Jo højere kreditvurdering du får, jo lavere rente kan udbyderen tilbyde dig.

Udover renten findes der en række andre omkostninger og gebyrer hos selskaberne. Det gælder for eksempel gebyrer i forbindelse med oprettelse, administration og lignende. Ligesom renten er der stor forskel på disse gebyrer hos udbyderne, og det kan være et stort arbejde at tjekke hvert enkelt gebyr.

Derfor er det en fordel at se på ÅOP (Årlig omkostning i procent). Denne inkluderer nemlig både debitorrenten og alle øvrige gebyrer, og således giver den dig den samlede omkostning. ÅOP vil altid fremgå af det uforpligtende tilbud, du modtager fra udbyderen. Således kan du sammenligne ÅOP på de forskellige tilbud og vælge det, som er billigst for dig. Vælger du tilbuddet med den laveste ÅOP, så er du sikker på at have valgt det billigste forbrugslån på 120.000 kr..