Lån 18 år

I denne artikel er fokus på dine muligheder for at søge lån som 18 årig. Det er en svær tid for mange unge, hvor studiegæld bliver resultatet for mange.

Det er dyrt at studere og bo til leje, specielt når man ikke har tid til et fuldtidsjob. Bliv klogere om dine lånemuligheder som 18 årig her.

Lån penge som 18 årig

Det er vigtigt at vide, at så længe du er under 23 eller 25 år, vil dine muligheder være mere begrænset. Alene af den årsag, at lånefirmaerne vurderer du har sværere ved at tilbagebetale pengene.

Oversigt: Lån 18 år

Vi har dog gjort forarbejdet for dig, ved at fremhæve de gode udbydere, som accepterer ansøgninger fra unge på 18 år. Kom gratis i gang med at ansøge her:

 

Grunden til de forskellige alderskrav

Der kan være mange grunde til selskabernes forskellige alderskrav. Men det skyldes specielt at mange unge 18 årige, hverken har hus, bil, eller en stor fast indkomst. Det har de fleste på 25 eller 30 år, da de er færdiguddannet og inde på arbejdsmarkedet. Ikke desto mindre har du fortsat muligheder på nettet.

Det kræver bare at du er mere målrettet og søger de rette steder. Invalescoinvest vil derfor gerne henvise dig til vores oversigt, hvor du kan se mere om lånebeløb -og krav. Når alderskravene svinger fra 18 til 20 år, er det typisk et udtryk for det enkelte firmas strategi og risikovillighed.

For statistik og erfaringer peger på at helt unge studerende, udgør en større risiko, hvilket er naturligt uden et fuldtidsjob. Og uden at være færdig med uddannelsen. Det skal du dog ikke spekulere på, for der er fortsat muligheder og dem kan du ansøge hos i oversigten.

Ansøg herover eller klik på den grønne knap i sidebaren, for at komme i gang med ansøgningen hos de gode firmaer på nettet. Vi anbefaler altid du ansøger hos flere på én gang, så du styrker dine chancer for godkendelse og billige lånetilbud.

Invalescoinvest har selv udvalgt to at de bedste låneudbydere, hvor du kan tegne et lån selvom du kun er 18 år.