Lån 19 år

Vil du gerne låne penge som 19 årig? Denne artikel er nummer to i vores serie om Lån efter din alder. Så længe du er under 25 år, vil hvert år påvirke dine muligheder meget. Der er meget forskel på om lånefirmaerne har alderskrav på 18, 20 eller 23 år.

Det betyder med andre ord, at du kan have en nok så sund økonomi og fast indtægt, men hvis du er i en bestemt aldersgruppe er dørene lukket visse steder. Heldigvis ikke hos alle.

Lån penge som 19 årig online

Vi giver dig overblikket over dine muligheder online, via vores oversigt. Her kan du se hvor du kan søge lån som 19 årig. En god hjælp til at komme i gang. Husk det er gratis og uforpligtende at ansøge hos samtlige udbydere. Du bør altid gøre dig selv den tjeneste at søge hos alle, der tilbyder udlån til personer på 19 år. Det styrker dine chancer for godkendelse og lave renter.

 

Ansøgning om lån til 19 årig studerende

Når du skal udfylde din ansøgning som 19 årig, er det vigtigt at du husker følgende; årsopgørelser, Nem-ID og eventuelle lønsedler. Det er i høj grad disse papirer der vil blive efterspurgt, medmindre du altså søger om lån uden dokumentation og papirer.

Der er dog ingen grund til at du undlader disse oplysninger, da det kun vil give dig mere attraktive forhold. Det er ALDRIG smart, at skjule noget for firmaerne. Jo mindre du giver dem af oplysninger og sikkerhed, desto højere vil dine låneomkostninger nemlig blive.

Ansøgning på 5 min – Svar på få timer

Det der tiltaler mange unge og danskere generelt, er den hurtige ansøgninsgproces. Du kan typisk have udfyldt den på 5 minutter og mange giver svar på få timer. Eller i hvert fald samme dag. Så det bliver hverken nemmere eller hurtigere.

Du kan se detaljer om svartider, udbetalingstider, renter og meget mere i vores oversigt. På den led har du 100 % styr på udbydernes vilkår og hvad du går ind til som ung studerende. For mange vil det nemlig være første gang, der ansøges på nettet.

Vi lovede at gøre dig klogere på dine muligheder for at låne penge som 19 årig og derfor har vi udvalgt to af de førende låneudbydere i vores oversigt. Der er desværre ikke så mange firmaer online, der godtager ansøgninger fra unge i denne aldersgruppe.