Lån 23 år

Lån 23 år er den sidste artikel i vores serie om at låne efter din alder, da unge under 25 år ofte bliver mødt med meget forskellige krav og muligheder. Det kan være svært at forstå hvorfor, når en på 19 kan være bedre rustet end en på 26 år.

Det er hele formålet med disse artikler; at oplyse dig som ung dansker og gøre dig klogere på dine muligheder online. I denne artikel er de 23 årige i fokus, for det betyder nemlig at flere udbydere tilslutter sig dit udvalg. Få overblikket hos os.

Top lån til 23 årige

Invalescoinvest har lavet en topliste med gode lån til 23 årige. Vi har kort sagt fremhævet de 3 billigste udbydere, som du bør fokusere på. Ansøg gratis hos dem, for at indhente flere lånetilbud, så du ender med den billigste løsning. Kom i gang her:

 

Gode råd inden du låner

Det er en seriøs beslutning at låne penge og det er vigtigt at du gør det velovervejet. Vi vil derfor give dig en række gode råd, som du bør have i baghovedet, inden du ansøger.  Det vil i sidste ende hjælpe dig med at finde de gode lånetilbud og ikke mindst vælge det rigtige af dem.

  1. Indhent flere tilbud – det er gratis og uforpligtende.
  2. Sammenlign tilbuddene ÅOP og læg mindre vægt på renten. ÅOP er lig de samlede omkostninger.
  3. Lån ikke mere end du har behov for.

De udvalgte lånefirmaer

Invalescoinvest har vanen tro set nærmere på lånemarkedet og udvalg nogle af de gode steder, der tilbyder lån til 23 årige. Endda med beløb der bør matche de flestes behov. Vi vil her begrunde valget.

Bank Norwegian, Santander Consumer Bank og NordicLån hører generelt til de billigste alternativer lige nu. Det er klart, at ingen kan kende den tilbudte rente før man har ansøgt, men de vil ofte være i blandt de billigste.

Det er derfor primært ud fra prisen/renten, at de indgår i vores oversigt. Samtidig er det værd at bemærke de brede pengebeløb, der kan sikre dig alt fra 5.000 til 400.000 kroner. Penge der kan finansiere de fleste køb og aktiviteter. Vi håber du er blevet klogere på hvor du bør ansøge som 23 årig.

Modus Finans og Nordisk Lån er nye udbydere på det danske markedet og vil derfor have en nyhedsværdi for mange. I oversigten kan du se hvad de kan tilbyde dig.