Minilån

Minilån er en af de lånebegreber der for alvor er vundet frem, de seneste 10 år. Et udtryk for de små lån, man ansøger om på nettet. Der er kommet mange udbydere på markedet online, så dine muligheder for godkendelse er store.

Vi har lavet en oversigt med alle de førende udbydere af minilån uden sikkerhed online. Hos dem kan du søge lige det beløb du mangler.

Det er fuldstændig uforpligtende og gratis at ansøge hos alle sammen. Indhent 2-3 tilbud for at finde den laveste rente på markedet. Kom i gang med det samme her.

 

Minilån uden sikkerhed

Når du søger på nettet, er det altid af typen uden sikkerhed. Det har sine fordele og ulemper, men der er ingen tvivl om det gør ansøgningsprocessen nemmere, hurtigere og mere ligetil. Det er super nemt at udfylde en ansøgning og firmaerne har kun få krav:

  • Du skal være over 18 eller 20 år, alt efter udbyderen.
  • Du skal være dansk statsborger/have CPR nummer.
  • Du må ikke stå i RKI.

Du har altså gode muligheder for at finde et firma, der kan give dig et tilbud til en fornuftig rente. Ansøg med det samme uden forpligtelser og få afklaret, hvem der kan hjælpe dig.

Hvad er et minilån?

Et minilån er i korte træk et lån på mellem 5000 – 50000 kr., som du laver via et firma. Er beløbet højere end 50.000 kr. vil man i højere grad kalde det et forbrugslån. For det er nemlig i grunden hvad et minilån er.

Det bliver generelt lavet som et lån uden sikkerhed, altså hvor du ikke skal sikre udbydere med hus eller bil. Det er derfor blevet rigtig nemt og hurtigt at ansøge om disse.

Skulle beløbet komme under 5000 kr. vil man mere betegne det som et kviklån. Du kan læse mere om kviklånet som løsning her.

Der er mange populære betegnelser på markedet og det kan let virke forvirrende. Det vigtigste for dig at vide er, at lånestørrelsen har affødt ord for det samme. Uanset hvad du måtte søge, gælder det altid om at finde den laveste ÅOP.

 

Minilån online på 5000 – 50000 kr.

Nu er det ikke sådan, at banken ikke kan tilbyde dig smålån på 10.000 eller 20.000 kr.. Du skal bare opfylde langt flere og strengere krav. De vil fx. lave en langt mere detaljeret kreditvurdering af dig, hvor du bl.a. skal kunne fremvise budget og rådighedsbeløb.

Her overlader udbyderne online et større ansvar til dig selv, hvilket har sine styrker og svagheder. Ikke desto mindre er det typisk online at termen minilån bliver benyttet. Bankerne er generelt drevet mere professionelt og seriøst, kan man vist godt sige uden at støde nogle.

I vores oversigt kan du se alle de førende udbydere på nettet, deres renter, krav og svartider. Gennemse mulighederne for at få overblik og ansøg hos dem du foretrækker. Det kan du gøre helt gratis og efterfølgende bør du sammenligne tilbuddenes ÅOP, inden du udvælger ét.

Video