Stocknet – tidligere mægler med aktier

Stocknet er en tidligere mægler med aktier, med primært fokus på det danske og amerikanske marked. Online aktiehandel er blevet mere og udbredt i Danmark, hvor Nordnet er ét at de gode eksempler på udbredelsen af disse platforme.

Hvad der fik Stocknet.dk til at gå i opløsning er uvist for os, men vi vil bruge anledningen til to ting. Dels at anbefale dig en alternativ platform og dels at anbefale dig 3 aktier, vi ser som en god investering.

Nordnet – en populær børsmægler

Der er ingen tvivl om at børsmægleren Nordnet.dk er populære hos danskerne og de er faktisk blevet kåret til Årets Børsmægler 2016 ifølge deres hjemmeside. Det er Dansk Aktionærforening der står for at uddele prisen og den har de nu vundet 8 år i træk.

Det er derfor svært at komme udenom Nordnet, som en af de førende på markedet. Hvis du tidligere har brugt Stocknet, kan du med garanti finde de samme muligheder og features på Nordnet.dk – og mere til.

Det er helt uafhængigt at vi anbefaler Nordnet og kåringen bør være grund nok.

3 aktier du bør overveje

Alt skal ikke handle om Stocknet og Nordnet i denne artikel. Vi vil nemlig komme med 3 aktieanbefalinger til langsigtede investeringer, der rummer en god upside. Mere om det her.

Novo Nordisk

Novo Nordisk har været inde i en atypisk svær periode, hvor en stor del af aktiekursen er barberet væk. Deres kurs har været nede med over 25 %, hvilket er meget unormalt for den folkekære aktie. Et dårlig regnskab, udskiftning på direktørposten og dårlige nyheder fra det amerikanske marked, har bidraget til den negative stemning.

Langsigtet er vi dog ikke i tvivl om at Novo Nordisk er et solidt valg, specielt med tanke på de seneste kursfald. Forretningen er solid, de har fantastiske produkter i pipelinen og væksten skal nok forsætte på et højt niveau. Vi er heller ikke i tvivl om at de nok skal finde en løsning på prispresset i USA over tid.

Alphabet Inc. 

Tror du på fremtiden, på den digitale verden og på at online handlen fortsætter væksten med stormskridt? Det gør vi på Invalesco Invest og hvem er så bedre at investere i end Alphabet Inc.? De har mange aktiviteter og spændende projekter i porteføljen.

Undrer du dig over hvem Alphabet er, så er det Google koncernen, der har fået nyt navn. Google er blevet meget mere end en søgemaskine. De er med fremme og førende på en lang række områder. Aktien rummer et stort potentiale og lovende vækstmuligheder.

Vi tror på at de seneste 4 års generelle stigninger i aktiekursen vil fortsætte fremadrettet.

Facebook Inc.

Vi bliver i samme boldgade, for der er heller intet der tyder på at Facebook er på vej tilbage. Tværtimod. Deres regnskaber og nøgletal er fortsat fremragende og med en god platform for målrettet annoncering på hjemmesiden.

Samtidig skal det ikke glemmes at Facebook Inc. ejer mere end deres sociale medie, så de har flere aktiviteter der kan bidrage til indtjeningen og væksten. De har bl.a. opkøbt den populære app WhatsApp for lidt over 100 milliarder kroner, så de rammer bredt. Disse forskellige opkøb bidrager til at gøre dem til en magtfaktor på de sociale medier og i den digitale verden.

Det giver ligeledes muligheden for at skabe synergier imellem diverse aktiviteter. Aktiekursen har været stærkt stigende de seneste 3 år og vil tror igen på tendensen fortsætter.